BITE ME PIZZA

DSC_0007.jpg

CLIENT: Bite Me Pizza

PROJECT LOCATION: London

When Bite Me Pizza were initially planning their new outlet they had a clear vision of what they wanted to achieve. They were committed to a sustainable and eco-friendly design from the use of electric ovens to energy saving light bulbs. Vision's knowledge and expertise meant that they could identify, source and fit to these rigorous specifications.

Download Case Study

OUR BRIEF

Vision's work at this site included:

  • Extraction and retail air conditioning

  • All electrical works

  • New floors, walls and ceilings, both upstairs and downstairs

  • The installation of a Synecore coldroom

  • Counter and full shop fit programme via JQ Contracts, a highly regarded company of professional shopfitters who we work closely with.

DSC_0053.jpg