MORLEY NURSERIES

CLIENT: Morley Nurseries

PROJECT LOCATION: Great Wakering | East

Morley Nurseries is a family run business in Wakering. Vision Commercial Kitchens worked with them on their onsite tea room.

Download Case Study

OUR BRIEF

Vision first met the team at Morley Nurseries at Glee. They told Vision how they were refurbishing various areas within their garden centre and that the coffee shop was a focal part of the refurbishment plans. The aim was to completely change the look of the restaurant and give it a new feel, therefore the counter was an integral part of the structure and overall ambience of the restaurant.

IMG_7024.jpg
IMG_6992.jpg

THE DESIGN

The team at Morley Nurseries looked at a variety of sites that Vision had worked on to get an understanding of what they wanted to achieve and Vision's in-house design team created a design which they ultimately went with.

The install programme was tight as the garden centre didn't want to lose trading time and so Vision carried out all works within a small timescale in order to minimise this loss. The whole team at Morley's are extremely pleased with the finished design which has revolutionalised the service, look and overall feel of the restaurant.