UNIVERSITY OF PORTSMOUTH

IMG_6469.JPG

CLIENT: University of Portsmouth

PROJECT LOCATION: Portsmouth | South East

The University of Portsmouth conducted a large scale refurbishment of their library facilities which included a new coffee shop within the library itself. 

Download Case Study

OUR WORK

Vision Commercial Kitchens were pleased to work on the coffee shop within the University library. From the initial quote to the completed installation, the project had a very quick turnaround. Nevertheless, quality remained at the forefront of designs and installation. The specification and design of the coffee shop were critical as the look and finish were of a very high quality and were very specific. Vision ensured that the counter met the exact standards of the architect, building contractor and the client. 

Vision's work at the site included the full counter and all equipment within it. The aesthetically pleasing curved counter top was supplied by Vision through CED and makes an excellent feature within the coffee shop. 

Vision were pleased to work with the building contractor Overbury who we have worked with on a number of projects. 

IMG_6476.JPG
IMG_6564.JPG

TESTIMONIAL

'The University were pleased that Vision were able to work on their exciting coffee shop project for our new Library outlet. The modern day student demands a high level of quality and innovation in their everyday environment and this has been delivered in the new coffee shop.'

- Nick Leach, Head of Catering Services